PS food & Lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt PS food & Lifestyle rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.

Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes stappen met circa zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PS food & Lifestyle producten. De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

Laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS food & Lifestyle biedt dat steuntje!

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PS food & Lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar ánders leert eten. Nog een voorwaarde voor succes: het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. En heel goed te combineren is met je gezin!

Wil jij weten of PS food & Lifestyle jou kan helpen je doel te behalen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.