Ik ben Mires Aalbersberg van Yorsize.

Samen met mijn team heeft Yorsize al veel mensen mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Het is geweldig om mensen te coachen.

Het idee van Yorsize is ontstaan doordat ik vanuit mijn ervaring in de modebranche en bij de kapsalon van mijn zus veel verhalen hoorde over afvallen en een gezonde leefstijl. Het viel me op dat deze gesprekken de orde van de dag waren. Zo startte ik in 2015 Yorsize met PS food en lifestyle en de Full Body behandelingen.

Gezonder, Fitter & Slanker met Yorsize!


Onze salon

In onze salon werken we met PS food en lifestyle een voedingsprogramma wat goed past in je dagelijks leven. Makkelijk & lekker. Je past je leefstijl aan en je ervaart dit programma niet als dieet. We geven altijd advies op maat. En helpen we je graag naar je eind doel. Bij ons kun je terecht voor verschillende behandelingen o.a Full Body Trainer , Compressie Therapie, Body-wrap van Arosha & Transformational Cuppen  Deze behandelingen werken op Vet, Vocht, Verklevingen, Blokkades, Cellilulitis & Spieren heel doel gericht en plaatselijk.

 

We werken iedere dag met veel enthousiasme en betrokkenheid om het beste resultaat te behalen. Of je nu in shape wil komen of blijven met Yorsize bereik je het gewenste resultaat. We adviseren je graag geheel vrijblijvend.

Bekijk behandelingen Afspraak maken