Miranda koevoets

Ik heb heel lang de weegschaal genegeerd, ik wilde het niet weten. Super blij met de hulp van Mirès, natuurlijk uiteindelijk doe je hetzelf, maar met een fijne coach is het helemaal fijn je doel te bereiken. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Trisha Kessels

In juni ben ik gestart met PS onder begeleiding van Mirès. Inmiddels ben ik 15 kg afgevallen en heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld. Het afvallen is nog nooit zo makkelijk gegaan en ik heb er geen moment moeite mee gehad om het vol te houden. De producten, de recepten, de super begeleiding zijn top! Je leert om een andere leefstijl aan te nemen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Zeker omdat ik alles heb geprobeerd. Nu dus eindelijk op gewicht en voel mezelf beter dan ooit. Ik kan het echt iedereen aanraden.

Joke Pels

Sinds deze behandelingen ben ik al 12 kilo afgevallen, en zijn de contouren van mijn taille weer duidelijk zichtbaar geworden!
Behandelingen voelen prettig aan maar je merkt dat er aan gewerkt wordt, wat erg fijn is.
Mijn eetgewoonten zijn aangepast minder suikers en koolhydraten.
Vaker eten en absoluut geen honger!
Ik voel me intussen een stuk fitter.
Ook is het weer mogelijk leukere kleding te kunnen dragen

Latifah Elif

Ik ben al een tijdje klant van Mires en super tevreden. Met de behandelingen heb ik mooie resultaten behaald en hoef ik daarnaast nooit te sporten 😉. En met de producten van Power Slim kan ik lekker maar verantwoord blijven snacken😁. Mires is kundig, altijd flexibel en vriendelijk en denkt echt met je mee over wat je nodig hebt en hoe je bepaalde resultaten kunt behalen. Ik blijf in ieder geval klant en kan het iedereen aanbevelen om hier ook eens een kijkje te komen nemen ❤

Marie-Christiene Jeroense De Moor

Wat n heerlijke behandeling … wat een geweldige begeleiding… net wat ik nodig had… eindelijk verlost van mijn kilo’s en dank zei de koolhydraten beperkte maaltijden geen honger zelfs wat lekkers tussen door… en als bonus mijn diabetes onder controle … dus ik ben n gelukkig mens 😄👍
Een zeer gast vrij onthaal van deze dame ☕️
Een kopje thee en n opbeurend praatje krijg je er gratis bij… voor mij ben je N toppertje
Ik zou zeggen breng zeker een bezoekje ❤️

Marleen Dolné-IJlst

Wat ben ik blij met Mirès en de producten van Power Slim.Ik heb bijna mijn streefgewicht bereikt,wil 10 kilo afvallen….het gaat vrij makkelijk,bijna geen honger en elke week een fijn gesprek.Echt een aanrader!

Anneloes

Ik zit nu al een tijdje bij Yorsize in Breda, wat echt heel goed bevalt. Ik wilde graag fitter worden, op een gezonde manier centimeters verliezen en strakker in mijn vel zitten. Zo kwam ik terecht bij Yorsize. Mirès weet ontzettend veel, ook van voeding, dus naast de behandelingen van de full body trainer kan ze je daar ook bij helpen. De behandelingen hebben mij, naast mijn gezonde voeding en beweging, enorm geholpen op de plekken die ik eerder niet naar wens kreeg, ook niet wanneer ik eerder heel slank was. Ik voel me fitter, kleding staat me weer veel mooier én ik kijk weer tevreden in de spiegel, voor het eerst sinds 10 jaar! De ruimte is mooi licht, ruikt lekker en je wordt altijd gastvrij ontvangen door Mirès, met thee en een gezellig praatje. Ze denkt echt met je mee, dat is heel fijn. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Yorsize en ik ben ook heel blij met deze vestiging. Zeker een aanrader!