Aspergetagliatelle

Tagliatelle in een modern jasje Zet een pan met water op en breng aan de kook. Snijd de onderste twee centimeter van de asperges af en schaaf ze met een dunschiller in linten. Voeg ze toe aan het kokende water en kook ze 2-3 minuten. Verhit een halve eetlepel olijfolie in een pan en bak…

Lees meer

Clubsandwich met Tonijn en Avocado

Maak van je lunch een feestje! Besmeer beide sneetjes met de mayonaise. Beleg er één met de tonijn, wat schijfjes tomaat, avocado en de sla. Breng op smaak met een beetje peper en zout. Dek af met het andere sneetje en snijd schuin doormidden. Gebruik eventueel de prikkers om alles goed bij elkaar te houden.…

Lees meer

Sandwich met forel avocadosalade

Sandwich & salade, heerlijke combi Prak de avocado fijn met behulp van een vork. Snijd de forelfilet in kleine stukjes en meng deze met de avocado. Voeg het citroensap toe en breng verder op smaak met wat peper. Beleg de sneetjes brood met de forel-avocadosalade en de gehalveerde tomaatjes. Garneer eventueel met wat fijngehakte bieslook.…

Lees meer

Courgettesoep met broodje rosbief – tonnato

Een mooie combinatie van smaken in Fase 1a en 1b Verhit de olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten. Voeg de stukjes courgette toe en bak 1 minuut mee. Voeg de bouillon toe en laat de courgette circa 15 minuten zachtjes koken. Pureer ondertussen de tonijn samen…

Lees meer